Bespaar ruimte met Scanpart tussenkaders

Praktisch, ergonomisch en ruimte besparend: we hebben het natuurlijk over de Scanpart wasmachine tussenkaders. Met deze handige tussenstukken wordt het een eitje om een wasdroger op een wasmachine te plaatsen én ruimte te besparen! Hoe deze stapelkits werken en wat de voordelen zijn leest u hier.

Hoe werkt een wasmachine & droger tussenstuk?

Een wasmachine tussenkader is gelukkig heel makkelijk te installeren. U plaatst simpelweg het kader op uw wasmachine en kunt uw droger hier direct opzetten. Extra bevestiging met de spanband aan de zijkant van het opzetraam zorgt voor een veilige en stevige constructie, zodat uw wasdroger tijdens het centrifugeren niet van uw wasmachine af kan vallen.

De voordelen van wasmachine tussenkaders

#1 Ruimte besparen
Niet iedereen heeft voldoende ruimte in de badkamer of bijkeuken tot zijn beschikking. Gelukkig biedt het tussenkader dan een oplossing. Door middel van deze stapelkit plaatst u de wasdroger eenvoudig op de wasmachine waardoor u enorm veel ruimte bespaart.

#2 Ergonomische werkhoogte
Daar waar men eerder veel moest bukken om de was uit de wasdroger te halen is dat met een handig opzetraam verleden tijd. Tussenkaders zorgen er namelijk voor dat er op ergonomische werkhoogte gewerkt kan worden. Ook het monteren van het universele tussenkader vergt weinig fysieke inspanning waardoor het plaatsen van de droger op de wasmachine in een handomdraai gedaan is.

#3 Praktische inrichting van uw wasruimte
Door gebruik te maken van een tussenkader bij het installeren van de wasdroger en wasmachine bespaart men dus veel ruimte. Daarnaast kiest u met deze handige hulp voor een praktische indeling van uw wasruimte. Er blijft namelijk voldoende plek over voor bijvoorbeeld wasmanden of een strijkplank!

Verschillende soorten tussenkaders

Er zijn verschillende soorten Scanpart tussenkaders te verkrijgen. Ieder met andere specificaties en doeleinden. Hieronder worden ze op een rijtje gezet:

#1 Basic tussenkader
Het basic tussenkader is het instapmodel van Scanpart en verkrijgbaar in een normaal en een compact model. Het wasmachine tussenstuk is universeel geschikt voor bijna alle wasmachines en merken met een breedte van 60 cm. Let op: voor drogers waarbij het filterdeurtje of de water opvangbak aan de onderzijde zitten is dit model niet geschikt. Hetzelfde geldt voor afgeronde wasmachines of machines waar de wasmiddellade te dicht op de bovenkant zit.

#2 Tussenkader met werkblad
De uitgebreide variant van het tussenkader is uitgerust met een handig uitschuifbaar werkblad waardoor wasgoed op het werkblad gesorteerd kan worden. Ook een wasmand met tot 20 kg aan wasgoed kan er probleemloos op staan. Het tussenkader is daarnaast ook geschikt voor wasmachines met afgeronde hoeken. De stapelkits met werkblad komen in een reguliere variant en een versie geschikt voor warmtepompdrogers.

#3 Tussenkaders voor warmtepompdrogers
Door versterkte stabiliteit én een framebreedte van 5 cm is dit type tussenkader ideaal geschikt voor o.a. zwaardere warmtepompdrogers. De versterkte uitvoering heeft metalen rechthoekige buisprofielen, een L-profiel aan de achterkant en een trapezevormig profiel aan de voorkant. Bij het topmodel wordt ook een bevestigingsriem meegeleverd, zodat beide apparaten als één geheel strak op elkaar staan.

Handig: alle Scanpart tussenstukken kunnen gemonteerd worden zonder gereedschap!

#4 Zwarte tussenkaders
Steeds meer merken komen met zwarte wasmachines en drogers. Om hiervan een was-droogzuil te maken is een zwart tussenstuk natuurlijk het mooist.

Een ‘must’ voor designliefhebbers die geen genoegen nemen met traditioneel wit.

Bekijk alle nieuwsitems