Hoe veilig is uw bewakingscamera?

Augustus 2019

De vakantieperiode is altijd een periode waarin veel te doen is over bewakingscamera’s voor in- en om het huis, maar ook na deze periode blijft dit zeer relevant! Begin deze maand verscheen er een nieuwsbericht met de vraag of de Chinese overheid mee kon kijken. In een test van de Consumentengids werden 12 camera’s getest, waarbij er 3 niet optimaal veilig bleken te zijn.

SecuFirst™ veilige beveiligingscamera’s

Uw huis beveiligd, uw camera beveiligd! SecuFirst maakt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige beveiligingsproducten. De veiligheid van de consument staat bij Elka Pieterman & SecuFirst voorop. Daarom wordt bij het SecuFirst assortiment gebruik gemaakt van de modernste technieken op het gebied van gegevensbeveiliging. De data loopt via Europese servers en is beveiligd volgens de nieuwste wetgeving en richtlijnen. Uw gegevens en uw camerabeelden zijn daarmee optimaal beschermd tegen hacken. Zorgen maken over spionage is dus verleden tijd!

Houd uw huis dus te allen tijde, binnen en buiten in de gaten met SecuFirst beveiligingscamera’s. Het SecuFirst assortiment bestaat uit onder andere IP-camera’s (voor binnen- en buiten-gebruik), verlichtingsarmaturen met ingebouwde camera, Wi-Fi deurintercoms en alarmsystemen. Door verschillende beveiligingsproducten te combineren tot één systeem creëert u een ring van veiligheid in en om uw hele huis of bedrijf.

Circle of Safety

Alle SecuFirst producten kunnen onderdeel zijn van de ‘Circle of Safety’. Dat houdt onder andere in dat beelden veilig uitgelezen kunnen worden via de gebruiksvriendelijke gratis SecuFirst HD app voor zowel Android als iOS. Deze app is niet door andere merken camera’s te gebruiken. Ook wordt het IP adres van de camera niet vrijgegeven aan derden of andere apps. Zo is de kans op hacken zeer klein. Daarnaast wordt de app regelmatig voorzien van de nieuwste beveiligings- en performance updates om veiligheid te garanderen.

Bovendien zijn de producten beveiligd en maken deze gebruik van een geheim verbindingsprotocol, waardoor de kans op inbreken zeer klein is. Beelden kunnen opgenomen worden op een micro SD kaart en zijn simpel terug te kijken via de SecuFirst app via je telefoon of tablet. De apparaten hebben daarnaast allemaal een Micro SD Slot voor het opslaan van de beelden.

Op deze manier zorgt SecuFirst ervoor dat u optimaal beveiligd bent tegen kwade invloeden van buitenaf. Wel zo fijn als u in de tuin ligt te zonnen of bijvoorbeeld met bankzaken op de laptop bezig bent via hetzelfde WiFi netwerk

Bekijk alle nieuwsitems