Belmio koffiecapsules in een nieuw jasje

april 2020

Belmio, van origine een Belgisch bedrijf, staat voor aluminium koffiecapsules voor espressomachines. Het koffiemerk tilt espresso drinken naar een nieuw niveau. Elke Belmio capsule zit vol met de rijke smaak en aroma’s van versgemalen koffie, allemaal vergezeld in de aluminium capsules. Belmio koffiecapsules zijn compatibel met de meeste Nespresso koffiemachines zodat je verzekerd blijft van de hoge kwaliteit koffie in je espresso apparaat.

En dat is niet alles, de Belmio Nespresso capsules zijn in een nieuw jasje gestoken. De Belmio koffiecups zijn verkrijgbaar in verschillende karaktervolle smaken en een verschillende intensiteit per smaak. Gemakkelijk en snel te bestellen via de Elka Pieterman webshop. De smaken die in een nieuw jasje zijn gestoken zijn Lungo Forte, Espresso Allegro, Espresso Decaf, Espresso Forte, Espresso Ristretto en de Espresso Dark Roast.

Belmio selecteert alleen de beste Arabica- en Robusta- bonen voor zijn karaktervolle en rijke koffies. De espresso’s, ristretto’s en lungo’s maken zij elke keer volgens de regels van de kunst omdat voor de hedendaagse koffiedrinken alleen het beste goed genoeg is.

Voor meer info: www.belmio.com/nl

Bekijk alle nieuwsitems