Marketing medewerker

Ter versterking van ons Marketing team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die tijdens zijn/haar HBO studie relevante werkervaring wil opdoen.

Als Marketing medewerker ben je flexibel beschikbaar en lijkt het je leuk om onze Marketing afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Op deze manier doe jij ervaring op met alle facetten van het Marketing vak, van offline Marketing tot online Marketing. Zo verzorgen wij op onze Marketing afdeling de content voor onze websites/webshop, e-mailings naar onze B2B klanten, maken wij brochures en folders op, bereiden wij beurzen voor en ontwikkelen wij acties richting onze klanten.

Kortom, ben jij een echte duizendpoot met passie voor Marketing en wil jij naast je studie relevante werkervaring opdoen, dan is dit de ideale bijbaan voor jou.

Wie ben jij?

• Je bent een enthousiaste HBO student (bij voorkeur richting marketing/communicatie of media).
• Je bent flexibel inzetbaar en kunt minimaal 12 uur per week werken (maandag t/m vrijdag).
• Je wilt een investering doen in jezelf.
• Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte houding.
• Je hebt kennis van het Microsoft Officepakket. Kennis van Adobe InDesign/Photoshop, Google Analytics of Spotler/Mailplus zijn een pré.
• Je bent woonachtig in Breda of de nabije omgeving van Breda.

Wanneer nodigen wij je uit te solliciteren?

Je voelt je als een vis in het water in een afwisselende en dynamische functie met veel gevarieerde taken, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je werkt vlot, bent een echte teamplayer, maar je kunt tegelijkertijd ook goed zelfstandig werken. Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in een wereld die continu verandert. En je ziet het als een uitdaging om  verantwoordelijkheid te nemen en je actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van onze onderneming.

Wat bieden we jou?

Deze flexibele baan is, door de flexibele werktijden, prima te combineren met je studie en staat prima op je CV als relevante werkervaring. Ook wanneer je op zoek bent naar een stageplaats ben je bij ons van harte welkom.

Als  ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je  de kans  je talenten verder te ontwikkelen. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming. We bouwen dan ook actief samen mét ons team aan de toekomst van onze onderneming.

Ja, ik wil!

Vul dan nu ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatie en CV toe in de bijlage. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie den Houting, telefoon 076-593 93 93.